Nyheder
Søg

Dato: Torsdag, 05. nov 2015

Emne: SV: Varsel om lukning af Kettingehallen.

Kære alle
Tak for jeres henvendelse omkring problemer med lukning af Kettingehallen.
Jeg vil for god ordens skyld starte med at slå fast, at byrådet ikke har noget at gøre med hvornår de enkelte haller lukker i forbindelse med det iværksatte energiprojekt ESCO, men jeg har været i dialog med forvaltningen for at få lidt klarhed over sagen.
Alle projekter skal være afsluttet inden nytår, hvilket naturligvis udfordrer planlægningen.
Der har i løbet af de seneste par dage været arbejdet på at finde en løsning så hallen først skulle lukke ned i december, men jeg kan forstå at der nu er lavet en aftale om, at Kettingehallen lukkes som varslet i ugerne 46,47 og 48. Bestyrelsen har besluttet, at disse uger er bedre end det alternative forslag, der gik på at lukke fra 7. december og frem til jul.
Jeg har også været i dialog med lederen af Guldborgsundhallerne, der vil forsøge at placere jeres planlagte arrangementer i nogle af kommunens øvrige haller, såfremt I har ønske om dette.
Skulle der være andre spørgsmål eller opklaring står jeg naturligvis til rådighed.
De bedste hilsner
Martin Lohse
Formand for Kultur, Turisme og Bosætningsudvalg
Guldborgsund Kommune

---

Dato: Fre, 06. nov 2015 10:22

Hej Martin

Tak for dit svar.

Det er selvfølgelig forståeligt at der med tiden skal energirenoveres i vores sportshaller. Vores store frustration og utilfredshed ligger da også i at vi kun fik 7 dages varsel om en sådan renovering/lukning fra forvaltningen.

Som lille lokal håndboldklub spørger man sig selv om en sådan lukning af en sportshal med kun 7 dages varsel var lykkes over for Nykøbing F. Håndboldklub…!

Kommunens egen forvaltnings brug af kommunikation overfor brugerne af Kettinge hallen står åbenbart ikke som første prioritet, når en hal lukkes midt i højsæsonen.

Måske en sådan renovering havde været prioriteret anderledes, hvis der var startet med en åben dialog og bestemt ikke som nu, hvor lukning skal tvinges igennem i slutningen af budgetåret forbi man lige ”glemte” Kettinge hallen.

Kommunikationen imellem ledelsen af bestyrelse for Nysted Sportscenter og kommunens forvaltning er med stor beklagelse ikke håndboldklubben bekendt, men Håndboldklubben vil nu kræve svar fra storcentrets ledelse om deres egne prioriteringer, da vi som bruger af hallen ikke har set tydelige meninger om denne pludselige hallukning.       

Vores økonomiske udfordringer er heldigvis blevet lidt mindre, da vores håndboldforbund (HRØ) ikke vil belaste vores håndboldklub med opkrævninger for flytning af planlagte tuneringskampe. Vi skal så finde andre lokale spillesteder for vores ”hjemmekampe”.

Ellers ser vi også frem til at ledelsen i Guldborgsundhallerne finder nye træningsmuligheder i lokalområdet de næste 3 uger. Vi får bare svært ved at flytte langt væk med vores helt nye håndboldhold U6-U8 (ca. 25 børn fra 0. til 2. klasse). Vi holder fælles trænermøde i håndboldklubben næste mandag kl. 17 i Kettinge-hallen og håber selvfølgelig på afklaringer inden dette møde.

Vi håber på en positiv fremtidig dialog og at beslutningstagerne vil komme ud i vores lokalsamfund og mærke det især store foreningsliv og engagement der ligger bag vores små sportsforeninger i Guldborgsund kommune.

Såfremt der er spørgsmål og ønske om dialog vedr. ovenstående, er I meget velkomne til at kontakte formand Jesper Dittmann (tlf. 20 87 50 57) eller kasserer René Holmblad (tlf. 29 49 48 24).

Med venlig hilsen
En utrolig skuffet og frustreret
Bestyrelsen i Vantore Håndboldklub