Hæderspladsen
Søg

Stort tillykke til Jeanette Frandsen, TSG

Jeanette Frandsen TSG, fik Guldborgsundpokalen 2015

 


Guldborgsund Sports og Idrætsråd tildelte Guldborgsundpokalen 2015 til Jeanette Frandsen fra Toreby Sundby Gymnastikforening.

Guldborgsundpokalen gives til en ung leder som gør noget ekstra for foreningen.

Guldborgsund Sports og Idrætsråd valgte Jeanette Frandsen som modtager at årets pokal, blandt andet på grund af denne indstilling fra Toreby Sundby Gymnastikforening.

TSG Toreby Sundby Gymnastikforening ønsker at indstille gymnastikinstruktør Jeanette Frandsen til Guldborgsundpokalen 2015.
 
Begrundelse for denne indstilling lyder som følgende:
Jeanette Frandsen er født i 1991 og startede som 6 årig på foreningens spring – rytme pigehold. Jeanette er fortsat en meget dygtig, engageret og aktiv gymnast.
Sideløbende med sin egen gymnastik har Jeanette uddannet sig til gymnastikinstruktør. Denne karriere startede, da hun var 12 år, og var hjælpeinstruktør på puslingehold.

Karrieren som gymnast og instruktør i TSG ser således sådan ud:
1998-1999: Gik på Spring/rytmepiger 0. - 1. kl.
1999-2000: Gik på Spring/rytmepiger 2. - 4. kl.
2000-2001: Gik på Spring/rytmepiger 2. - 4. kl.
2001-2002: Gik på Spring/rytmepiger 2. - 4. kl.
2002-2003: Gik på Spring/rytmepiger fra 5. kl.

2003-2004: Hjælpeinstruktør på Puslinge i Sundby - Gik selv på Spring/rytme piger fra 5. kl.
2004-2005: Hjælpeinstruktør på Puslinge i Sundby - Gik selv på Spring/rytme piger fra 5. kl.
2005-2006: Hjælpeinstruktør på Puslinge i Toreby + Krummerne i Toreby - Gik selv på Spring/rytme piger
2006-2007: Hjælpeinstruktør på Puslinge i Toreby + Instruktør på Krummerne i Toreby - Gik selv på Rytme Chikas
2007-2008: På efterskole Stevns Gymnastik og idrætsefterskole (Her tog hun Kursus 1 Gymnastikinstruktør)
2008-2009: Instruktør på Toreby Seje Gutter - Gik selv på Stevns Elite hold
2009-2010: Instruktør på Toreby Seje Gutter + Instruktør på Spring/rytme Piger 2. - 4. kl.- Gik selv på Stepholdet
2010-2011: Instruktør på Toreby Seje Gutter + Instruktør på Spring/rytme Piger 2. - 4. kl.- Gik selv på DGI Aspiranthold
2011-2012: Instruktør på Toreby Seje Gutter + Instruktør på Spring/rytme Piger 2. - 4. kl.- Gik selv på DGI Aspiranthold
2012-2013: Instruktør på Toreby Seje Gutter + Instruktør på Spring/rytme Piger 2. - 5. kl. (Taget kursus 2 Gymnastikinstruktør) - Gik selv på Eskilstrups Gajol hold
2013-2014: Instruktør på Toreby Seje Gutter + Instruktør på Spring/rytme Piger 2. - 5. kl. - Gik selv på Eskilstrups Gajol hold
2014-2015: Instruktør på Toreby Seje Gutter + Instruktør på Spring/rytme Piger 2. - 5. kl. - Gik selv på Eskilstrups Gajol hold


Hvad siger andre om Jeanette?
Jeanette er vellidt af sine instruktørkollegaer, og hun nyder stor respekt for sine evner både som leder/instruktør, samarbejdspartner og som gymnast. Når fanen skal bæres på gulvet til opvisninger er Jeanette altid klar, og hun er altid en flot repræsentant for TSG.

Når den står på fællestræning med omkring 80 børn tager Jeanette gerne teten og fanger børnenes opmærksomhed med sit nærvær, gode humør og kreativitet. Dette nyder hendes instruktørkollegaer godt af, og alle føler sig trygge i Jeanettes indsats.

Spørger man de gymnaster, som har mødt Jeanette på deres vej i gymnastikken, er de rosende ord ikke til at tage fejl af. Hun formår sammen med et team af hjælpeinstruktører fx at engagere og motivere 30 piger fra 2. – 5. kl. i gymnastikkens verden på en måde, så de får lært en masse både rytmisk gymnastik og springgymnastik, at sætte en målsætning, som kan nås og dermed præstere nogle fantastisk flotte opvisninger.
De seje gutter syntes også Jeanette er sej, og hun går ikke i vejen for at udfordre med styrkeøvelser og puls.


Spørger man forældrene til de unge gymnaster, så er der en stor anerkendelse og respekt for hende som instruktør, og en forbavselse over, hvor godt hun tackler ungerne, og hvor meget de lærer om dem selv og hinanden.


 

Ud over gymnastikken:
Jeanette er aldrig bleg for at tage fat. Hun rydder op i redskabsrum, plejer foreningens samarbejdspartnere, deltager gerne med praktisk hjælp til diverse arrangementer, det være sig borde og stole opsætning til julefrokosten i Torebyhallen og klargøring af alverdens til gymnastikopvisningen.

Jeanette kommer fra en familie, som igennem mange år har spillet en stor rolle i TSG, særligt gymnastikafdelingen.  Vi i TSG er klar over, at det ikke er nogen selvfølge, at generationerne følger trop, og derfor ønsker foreningen at anerkende Jeanette for hendes valg. Jeanette har igennem tiden været forsøgt headhuntet til andre foreninger, men hendes hjerte har indtil nu banket for TSG, hvilket foreningen er meget taknemmelig for.


TSG ønsker med denne indstilling at påskønne Jeanette for hendes mangeårige helt særlige indsats for et hav af børn og unge gymnaster både drenge og piger og for foreningen. TSG ønsker ligeså at anerkende Jeanettes unikke bidrag som rollemodel for andre instruktører, hjælpeinstruktører og til gymnastikkens fortsatte beståen og udvikling.