Hæderspladsen
Søg

Joan Rygaard modtog 'Du gør en forskel' prisen 2017

- og blev hyldet fredag den 29. august ved Prisfesten på Nykøbing F. Teater

 

GSIR sætter fokus på de lokale ildsjæle i idrættens verden.

GSIR har siden kommunalreformen haft ekstra fokus på de lokale idrætsforeningers vilkår i Guldborgsund kommune. Gennem en årrække har DIF sponsoreret ’Du gør en forskel prisen’ i alle kommuner, der ønskede at deltage i denne overrækkelse, men DIF har ikke mulighed for at bakke alle sportsrådene op mere.

GSIR fortsætter med at uddele prisen.
Prisen bliver uddelt til en lokal idrætsleder, der har gjort en særlig indsats for den lokale idræt, og den har givet en anerkendelse og sat fokus på det store arbejde, som idrættens frivillige dagligt udfører i Guldborgsund kommune.

 

Joan Rygaard fra Nykøbing Falster Håndboldklub

 

Joan Rygaard

 

Joan er frivillig med stort F i Nykøbing Falster Håndboldklub og har været det gennem rigtig mange år. Hun er den der sørger for, at klubben kan stille med arbejdskræft til diverse arrangementer herunder strandhåndboldturnering, festugen, koncerter, kamparrangementer, breddestævne osv. Arrangementer som ikke kun klubbens medlemmer får glæde af, men også resten af lokalsamfundet når de kommer til håndboldkampe eller går til koncerter i byen.

Hun er en koordinator der forstår at få andre med og har snart været koordinatoren i klubben i en menneskealder.

Hun stod for årets Guldfest, da det lokale håndboldhold blev Danmarksmester og kom i seng langt over midnat. Den efterfølgende morgen stod hun på Marielyst Strand kl. 09.00 og var klar til at koordinere breddestævne i strandhåndbold.

Udover at Joan er koordinatoren i klubben ved arrangementer, så står hun også i spidsen som træner for klubbens serie 2 + 3 hold. Joan er en af de store grunde til, at der år efter år kan stilles et tredje og fjerde hold i klubben.

Joan har tidligere også stået i spidsen for ungdomshold samt været koordinatoren for klubbens årlige stævne i september (Sydhavscup), som hvert år tiltrækker en masse unge håndboldspillere i alderen 9-4 år til byen.
 
Joan lever og ånder for foreningslivet!

 

Prisen