Hæderspladsen
Søg

'Du gør en forskel' prisen 2018

Sara Skov Bondehøj og Jamie Bondehøj fra Nørre Alslev Gymnastikforening

 

2 instruktører fra Nørre Alslev Gymnastikforening har indstillet formanden for foreningen og hendes mand, Sara Skov Bondehøj og Jamie Bondehøj til ”Du gør en forskel” prisen 2018!

Indstilling:
Ægteparret brænder for, at Nørre Alslev Gymnastikforening er stedet, hvor man mødes. Her gør de ting sammen både som par og som familie.
De forener deres visioner om at gøre noget ved mænds sundhed på Nordfalster og motion for alle.
Det er vigtigt for dem, at foreningen er en forening i bevægelse.
Et til tider langsigtet og strategisk og tålmodigt arbejde.
De har en positiv tilgang til opgaveløsning, de arbejder struktureret, grundigt og detaljeorienteret.
De er initiativrige, engagerede og lytter på feedback.
Deres smilende og imødekommende måde at være på samler aldersgrupperne 0 – 60+ til aktivitet i Nørre Alslev Gymnastikforening.
De gør en forskel !

 

Emne: Tak for prisen

Kære GSIR-bestyrelse

Vi vil blot sige tusind tak for, at vi fik lov til at modtage GSIR's "Du gør en forskel"-pris i år. Vi er simpelthen så glade for denne anerkendelse, og vi vil rose jer for at opretholde uddelingen af denne hæder og dermed muligheden for at prissætte det frivillige arbejde i foreningslivet i Guldborgsund. Det i sig selv er sådan set prisværdigt! Fortsæt jeres gode arbejde.

Måske I har set forsiden af Nordfalsters Avis (uge 41), hvor hele forsiden dækkes af netop denne prisoverrækkelse!

De bedste hilsner,
Jamie & Sara Bondehøj

 

 

Guldborgsund pokalen 2018

Daniel Sommer Larsen fra NØG, Nørre Ørslev gymnastikforening

 

Formanden for NØG Hanne Bergmann har indstillet Daniel Sommer Larsen til Guldborgsund pokalen 2018.

Indstilling:
Daniel Sommer Larsen, startede i foreningen som ”stor dreng” på juniorholdet som 11-årig og har været en del af foreningen siden, dels som gymnast og de sidste mange år som instruktør.
Daniel Sommer Larsen har været gymnastikinstruktør i Nørre Ørslev Gymnastikforening igennem 9 sæsoner.
Daniel har i den periode undervist drenge og piger i alderen 6-18 år. De første år som hjælpeinstruktør og de seneste år selv været hovedinstruktør.
Daniel har de sidste 5 sæsoner været omkring foreningens juniorhold, som består af ca. 40 gymnaster (drenge og piger) mellem 12-18 år.
Han er en fantastisk instruktør, der er meget imødekommende og anerkendende overfor den enkelte gymnast og møder dem, hvor de er.
Daniel er meget opmærksom på den enkelte gymnast, ikke kun på det gymnastiske plan, men udviser også meget stor social ansvarlighed omkring de unge mennesker på holdet.
Daniel har i DGI regi deltaget i diverse kurser med stort udbytte, er meget god til ”at lære fra sig”.
Desuden har Daniel også deltaget i et coachingkursus for år tilbage udbudt af DGI. Dette har Daniel benyttet meget i undervisningen efter og opnået gode resultater med den enkelte gymnast.
Daniel er en meget ansvarsfuld person, der altid møder frisk og initiativrig til en undervisningstime.
Daniel er udover instruktør også den person, der først melder sig, hvis der skal bruges frivillige i foreningen.
Han er en ildsjæl, der altid møder op, hvis der er brug for en ekstra hånd på et af de andre hold eller til andre opgaver i foreningen, som oprydning i redskabsrummet, udbedring af redskaber mm.
Daniel er foregangsmand, der kommer med nye ideer, og selv gå foran for at få dem udført. Daniel er en ”samler” i flokken af gymnaster og instruktører og når på den måde mange fælles mål for foreningen.